billede6

 

               SUSAN MOSER

 

Susan Moser (f. 1965) er en dansk eventyrer, forret­ningskvinde, storvildtjæger og verdenskendt ekspert i natursten. I bogen ”Tro, sten og kærlighed – En eventyrers fortællinger” fører hun os igennem sit livs sejladser, ekspeditio­ner, jagter og professionelle opgaver.

Undervejs fortæl­ler hun om tilblivelsen af en personlighed, der er en af de mest originale i Danmark. Den kan inspirere andre til at fatte mod, udforske verden og prøve egne grænser. Det hele startede, da hun stak af fra sin børnehave. Hun ville finde ud af, hvad der var ude i verden.

Siden har oplevelser været en drivende kraft. Med hovedkvarter i Gilleleje, hvor verdens største sko i marmor nu er varemærke for virksom­heden Moser & Moser, løser hun opgaver kloden over for bygherrer og arkitekter, der går ind for bæredygtig kvalitet. Det ses på bygninger som Amalienborg, Operahuset på Hol­men, Fields og Nationalbanken i København, udover opgaver i Mellemøsten, Spanien og USA. 

Hun er aktivt medlem af Kvindelige Eventyrereres Klub. Valgs­proget kunne være hentet fra Peter O’Toole, den kendte, irsk-engelske skuespiller, Shakespearefortolker og hellraiser: ”I have a talent for disobedience – Jeg har anlæg for ulydighed.” Hun rummer også dette fra Benjamin Franklin, en af USA’s grundlæggere: ”I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it.  Jeg er en stærk tilhænger af held og må konstatere, at jo hårdere, jeg arbejder, desto heldigere bliver jeg” Og det vil være en fornægtelse af hendes kvindelighed, hvis hun ikke også havde dette citat fra Madelaine K. Albright i sin portefølje: ”There is a special place in hell for women who don’t help other women – Der er et særligt sted i Helvede for kvinder som ikke støtter andre kvinder.”


billede7

© MOSER STUDIO 2020. All rights reserved.

© Moser Studio 2020. All rights reserved.