billede4

 

               FOREDRAG

 

Susan Moser holder foredrag for private og professionelle grupper, sammenslutninger og organisationer – samt virksomheder. Foredragene tager udgangspunkt i Susan Mosers bog ”Tro, sten og kærlighed – En eventyrers fortællinger” og handler om 1. Mod, 2. Eventyr og 3. Succesfuld forretningskvinde i Mellemøsten – og resten af mandeverdenen. Foredrag til private er ren storytelling, mens foredrag til professionelle rummer individuelle og fælles aktiviteter. 

En særlig version af foredraget, der har større vægt på fortællinger om brugen af sten i byggerier over det meste af verden, henvender sig til faggrupper som developers, arkitekter, bygningsingeniører og miljørådgivere.

Videoklip fra foredrag om mod: https://youtu.be/eoA4lGf-wGU

Konceptet:

Susan Moser bruger sig selv som udgangspunkt, når hun fortæller om, hvordan oplevelsestrangen i hende vandt over frygten – og hvorledes hun fandt det nødvendige mod til at gøre alt det, de fleste har drømt om, men sjældent er i stand til at realisere. Om hvordan hun ved at gå i familiens fodspor – ekspertise i sten – fik råd til at finansiere sine mange eventyr og rejser. Og hvorledes det bl.a. blev naturligt at rejse på bryllupsrejse for at redde en truet dyrebestand i Afrika.

Efter familievirksomheden var solgt, kunne hun pga. en konkurrenceklausul ikke arbejde i Danmark – og lige pludselig befandt hun sig i Mellemøsten, hvor hun siden har opbygget en betydelig forretning i bl.a. Emiraterne og Saudi-Arabien – som en af meget få kvinder i bygge- og naturstensbranchen.

En blodprop i hjernen har fået hende til at leve sundere, men tempoet er fortsat højt og tålmodigheden har fortsat ”forbedring ønskes”.

Forespørgsel, booking og priser:
Du kan maile en forespørgsel eller en booking på et foredrag med Susan Moser ved at sende en mail til: susan@moser-studio.com . Anfør gerne information om arrangør, formål, tidsramme, antal deltagere, dato, tidspunkt og lokalitet. Se også mere i denne flyer.

 

1
2

© MOSER STUDIO 2020. All rights reserved.

© Moser Studio 2020. All rights reserved.